Ir nofilmēts traģiskais negadījums, kurā autobuss brutāli notriec Eiropas spēļu sportistes (+ video)

Trīs Austrijas sinhronās peldēšanas komandas dalībnieki guvuši savainojumus pēc tam, kad viņus pirmo Eiropas spēļu ciematā notriecis autobuss, paziņoja Austrijas Olimpiskā komiteja (OOC).

Incidents esot noticis, kad trīs sportistes gājušas pa trotuāru sportistu ciematā un viņas pēkšņi notriecis autobuss. OOC ziņojumā teikts, ka viena no peldētājām, 15 gadus vecā Vanesa Sahinoviča, guvusi vairākus lūzumus un ir “nopietni savainota”. Sahinoviča un cita peldētāja, Luna Paiere, kura guva rokas savainojumus, lidos atpakaļ uz Austriju, lai turpinātu ārstēšanos. Tikmēr trešā peldētāja Fērena Breita “tikusi sveikā ar viegliem savainojumiem”. 

Austrijas sinhronā peldētāja Vanesa Sahinoviča pēc ceturtdien Eiropas spēļu ciematā Baku piedzīvotās avārijas, kurā viņu notrieca autobuss, slimnīcā atrodas medikamentozas komas stāvoklī. Kā vēsta Austrijas aģentūra APA, 15 gadus vecā sportiste guvusi vairākus lūzumus, tomēr viņas stāvoklis nav kritisks. “Vanesa Sahinoviča guvusi ļoti daudzus lūzumus, un būs nepieciešamas turpmākas operācijas,” pavēstījuši komandas pārstāvji.

Kā zināms, Eiropas spēles Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku norisināsies no šī gada 12. līdz 28.jūnijam. Tajās piedalīsies vairāk nekā seši tūkstoši kontinenta atlētu, kuri sacentīsies 20 sporta veidos, bet plānots, ka Latviju pārstāvēs aptuveni 65 atlēti. Kā zināms, trešdien no otro Eiropas spēļu rīkošanas atteicās Nīderlande, aizbildinoties ar pasākuma lielajām izmaksām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.