Jaunā “Audi A4” „spiegu” foto (+ foto)

Interneta mediji publicējuši “Audi A4” jaunās paaudzes modeļa pirmos attēlus, kuros vācu sedans redzams tikpat kā bez maskējošās līmplēves. Tie ir pirmie tik atklāti attēli, kas sniedz gandrīz pilnīgu priekšstatu par to, ko varam gaidīt šā gada septembrī, kad paredzēta A4 pirmizrāde Frankfurtes autoizstādē.

Foto: Automedia

Jaunais “Audi” pamatā līdzinās pašreizējās paaudzes modelim, tomēr dažas detaļas ir savādākas un tās nevar nepamanīt. Piemēram, priekšējie lukturi – tagad tie kļuvuši šaurāki, bet it kā piemiegtais skatiens – dusmīgāks un agresīvāks.

Foto: Automedia

No starmešu augšējās malas sākas hromēts dekors, kas stiepjas pāri sāniem līdz pat aizmugures lukturiem. Arī to skatiens „labu nesola,” kas kopā ar vairāk uz leju nolaisto un platāko aizmuguri veido pašreizējās paaudzes “A5 Sportback” līdzīgu tēlu. Vēl viena detaļa – sānu atpakaļskata spoguļi tagad novietoti uz durvīm.

Foto: Automedia

Jaunais “Audi A4” sedans tirdzniecībā nonāks gada beigās, 2016.gadā tam sekos universāls un “Allroad” modifikācija, bet 2017.gadā ieradīsies uz “A4” bāzes veidotā sportisko modeļu saime “A5” ar kupeju, kabrioletu un “Sportback.”

Foto: Automedia

Foto: Automedia

Foto: Automedia

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.