Jaunais “Škoda Superb Combi” – gandrīz 2 kubikmetri kravas (+ foto)

Čehijas autobūves kompānija “Škoda” oficiāli prezentējusi savu ietilpīgo universālu “Superb Combi,” kas ar nolaistām sēdekļu atzveltnēm var pārvadāt gandrīz divus kubikmetrus kravas.

Ražotāja dati liecina, ka jaunās paaudzes “Škoda Superb Combi” bagāžas nodalījums var uzņemt 660 litrus (segmenta rekords) – par 27 litriem vairāk nekā iepriekšējās paaudzes modelis, savukārt ar nolaistu aizmugures sēdekļa atzveltni tilpums pieaug līdz 1590 litriem – par 85 litriem vairāk.

Foto: Publicitātes foto

Pieauguši arī citi gabarīti, kam ir vistiešākais sakars ar salona plašumu un pasažieru komfortu – riteņu bāze pastiepusies par 80 mm (līdz 2841 mm), bet, pateicoties lielākajai priekšējai un aizmugurējai šķērsbāzei (1584/1572 mm) salona platumu elkoņu zonā priekšējā un aizmugurējā rindā izdevies palielināt par 39 un 70 mm.

Foto: Publicitātes foto

“Škoda Superb Combi” būs pieejamas tādas modernas tehnoloģijas kā adaptīvā balstiekārta “Dynamic Chassis Control”(DCC) un multimediju sistēma ar atbalstu viedtālrunim un interneta pieeju, savukārt motoru izvēlē iekļauti četri benzīna dzinēji (125-280 ZS) un trīs dīzeļi (110, 150, 190 ZS). Piedāvājumā arī pilnpiedziņa un dubultā sajūga transmisija.

Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecībā ietilpīgais čehu universāls tiks laists uzreiz pēc pirmizrādes Frankfurtes autoizstādē (2015.gada septembris). Cenas – sākot no 26 000 eiro, kas ir gandrīz par 20 000 eiro mazāk nekā līdzīgas klases “Audi A6 Avant.”

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.