Izrādīs pēdējo “Gāzi grīdā!” sēriju ar Džeremiju Klārksonu

Britu raidorganizācija BBC šogad izrādīs pēdējo auto raidījuma “Top Gear” (“Gāze grīdā!”) sēriju ar vadītāju Džeremiju Klārksonu, kura līgums netika pagarināts pēc saķeršanās ar producentu.

BBC norāda, ka sērija neesot pabeigta. Domājams, ka tā tiks demonstrēta vasarā.

“Es negribētu, lai skatītājiem ietu secen uzņemtais materiāls,” sacīja raidorganizācijas pārstāve Kima Šilinglova.

Kā jau ziņots iepriekš, raidorganizācija BBC marta beigās nepagarināja līgumu ar Klārksonu, kā rezultātā viņš zaudēja raidījuma vadītāja amatu. BBC disciplinārajā izmeklēšanā tika secināts, ka Klārksons vainojams pie “neizprovocēta fiziska un verbāla uzbrukuma” producentam Oisinam Timonam, ko “apturēja liecinieka iejaukšanās”.

Bukmeikeri par ticamāko pretendenti uz “Top Gear” vadītāja amatu uzskata komiķi un raidījuma “Great British Bake Off” vadītāju Sjū Pērkinsu. Pārējie kandidāti ir televīzijas un radio personība Dermots O’Līrijs, raidījumu vadītājs Kriss Evanss, kā arī televīzijas seja un modele Džodija Kida.

Klārksons šogad uzstāsies vairākos šovos Lielbritānijā un citās valstīs kopā ar “Top Gear” pārējiem vadītājiem Ričardu Hamondu un Džeimsu Meju. Lai arī sākotnēji tā tika reklamēta kā “Top Gear” turneja, tagad nosaukums mainīts uz “Clarkson, Hammond and May Live”.

Hamonda un Meja līgumi ar BBC beidzās tajā pašā datumā, kad Klārksona. Viņi vēl nav atklājuši, vai atgriezīsies raidījumā.

Foto: i4.mirror.co.uk

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.