Avārijā uz Ventspils šosejas cietuši trīs cilvēki; par ātruma pārsniegšanu sodīti 190 autovadītāji

Vakar Talsu novadā uz Ventspils šosejas apgāzās vieglā automašīna. Ceļu satiksmes negadījumā cieta trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Lībagu pagastā, uz autoceļa Rīga-Ventspils, 1963.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Opel Astra”, netika galā ar tās vadīšanu, nobrauca no ceļa, iebrauca grāvī un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts transportlīdzekļa vadītājs un pasažieres – 1960. un 1981.gadā dzimušas sievietes.

Rīgā, Bajāru ielas un Brīvības gatves krustojumā, 1935.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Toyota”, notrieca velosipēdistu, 1988.gadā dzimušu vīrieti. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēda vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Babītes novadā, autoceļa Salaspils-Babīte 38.kilometrā, 1969.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Mazda 323”, notrieca sievieti, kura ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.