Smagā avārijā uz Liepājas šosejas viens bojāgājušais un trīs cietušie

Avārijā uz Liepājas šosejas Saldus novadā sestdien viens cilvēks gājis bojā, bet trīs guvuši dažādu smaguma pakāpju traumas, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūra LETA uzzināja, ka šosejas 99.kilometrā ap plkst.13.30 saskrējās trīs automašīnas. Nopietnāk cieta divas automašīnas – “Ford Mondeo” un “Opel Zafira”, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

“Ford” vadītājs, 76 gadus vecs vīrietis gāja bojā notikuma vietā.

Savukārt divu “Opel” pasažieru atbrīvošanai no spēkrata vraka tika izmantoti hidrauliskie instrumenti. Pēc atbrīvošanas no automašīnas 73 gadus veca sieviete ar smagām galvas traumām, tostarp smadzeņu satricinājumu, nogādāta Kuldīgas slimnīcā. Savukārt 21 gadu veca jauniete guva smagu politraumu, tajā skaitā traumēti iekšējie orgāni. Viņa smagā stāvoklī nogādāta Dobeles slimnīcā.

Tāpat avārijā cieta 45 gadus veca sieviete, kura gan nav guvusi nopietnus ievainojumus un no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums. Avārijās viens cilvēks, minētais “Ford” vadītājs, gājis bojā, bet ievainojumus guvuši 13 cilvēki, informēja Anučins.

Rīgā, Augusta Deglava ielā vakar sadūrās automašīnas “Audi” un “Mercedes Benz”. Avārijā cieta 1969. gadā dzimušais automašīnas “Mercedes Benz” vadītājs un trīs abu spēkratu pasažieri – 1955. un 1988. gadā dzimušas sievietes un 1994. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Savukārt Carnikavas novadā uz autoceļa Jaunciems-Kalngale-Carnikava-Ādaži 1963. gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas “Volkswagen” vadību, kā rezultātā spēkrats nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta divas automašīnas pasažieres – 1935. un 1968. gadā dzimušas sievietes, kuras nogādātas slimnīcā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.