Balso par savu „Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātiju”!

Šonedēļ Ādažu apkārtnē konkursam pieteiktos 32 automobiļus vērtēs 28 žūrijas biedri. Uzdevums ir atlasīt astoņus finālistus, kuri konkursa pēdējā kārtā cīnīsies par prestižo „Latvijas Gada auto 2015” titulu, un izvēlēties papildnomināciju, kā „Mazais”, „Apvidus”, „Eko”, „Komercauto”, „Premium”, u.c. uzvarētājus. Uzdevums grūts. Žūrijai ir vajadzīga palīdzība, jūsu – šo auto tehnikas virsotņu potenciālo lietotāju viedoklis. Tādēļ – tautas balsojums ir sācies!

Jānis Riekstiņš, „VIRŠI-A” valdes priekšsēdētājs: „VIRŠI-A kā pašmāju degvielas tirgotājam ir liels gods būt par vienu no „Latvijas Gada Auto” sadarbības partneriem. Katru dienu savās degvielas uzpildes stacijās redzam, cik daudzveidīga ir latviešu automašīnu izvēle. Vietējie autobraucēji vienmēr ir bijuši lieli auto cienītāji, un nenoliedzami viņiem ir svarīgi, ar kādu auto pārvietojas. Novēlam, lai „Latvijas Gada Auto” veiktie testa braucieni un kompetentas žūrijas vērtējums, papildināts ar tautas balsojumu palīdz ikvienam no jums atrast sev piemērotāko automašīnu!”

Toyota Aygo

Jā, izvēlēties ir no kā! Tātad konkursam drīkst pieteikt tikai pašus jaunākos automobiļus un tādi šogad konkursā ir 32. Pašā pēdējā brīdi tikai pieteikti vēl divi jaunākie „Toyota” modeļi „Aygo” un „Yaris Hybrid”.

Toyota Yaris Hybrid

Līdz ar to ir sasniegts jauns dalībnieku skaita rekords, bet vai pārsniegsim pagājušā gada tautas balsojuma rekordu ar 3260 balsīm, to rādīs novembra balsošanas rezultāti.

Ir vairākas iespējas kā paust savu viedokli. Viena no tām ir to darīt klātienē  tirdzniecības centrā „Mols”, kur atklāta lielformāta fotoizstāde. Katrs apmeklētājs var apskatīt pretendentus un nobalsot par savu favorītu.

Otrs veids kā izteikt savu viedokli ir interneta balsojums portālā „Delfi” http://ej.uz/1hy6. Tavs klikšķis pie savas auto simpātijas foto audzē attiecīgā pretendenta popularitātes procentu stabiņu un tā līdz pat 5. decembrim. Atgādinām, ka pagājušajā gadā balsojumā uzvarēja „Premium” klases automobilis „Audi A3 Limousine”, kurš vēlāk arī ieguva uzvaras papildnominācijās „Latvijas Premium auto 2014” un „Latvijas Skaistākais auto 2014”.

Trešais veids, kā balsot ir iAuto.lv aplikācijā http://ej.uz/dseg sadarbībā ar Draugiem.lv. Lai maksimāli nodrošinātu, ka viens balsotājs var balsot tikai vienu reizi, šeit ir obligāta reģistrācija ar Draugiem pasi. Draugiem.lv/iAutolv balsojumā ir pieejami plašāki dati par automobiļiem, piemēram, „cena no”.

Bet pats galvenais, ka visi iAuto.lv balsotāji piedalās 4 jaunu auto izlozē uz nedēļas nogali ar pilnu bāku un tie ir:

„Jeep Cherokee”,

Jeep Cherokee

„Mazda3”,

Mazda3

„Fiat 500L Trekking”,

Fiat 500L Trekking

un pa visam jaunais „Ford Mondeo”. 

Ford Mondeo

Balso par savu „Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātiju”

Delfi šeit http://ej.uz/1hy6,

iAuto.lv šeit http://ej.uz/dseg

vai t/c Mols!

„Latvijas Gada auto 2015” pretendenti ir „Škoda Rapid Spaceback”, „Škoda Octavia Scout”, „Jeep Cherokee”, „Nissan Qashqai”, „Nissan Pulsar”, „Nissan X-Trail”, „Renault Megane Grandtour”, „Renault Twingo”, „Dacia Duster”, „Opel Insignia Country Tourer”, „Seat Leon ST”, „Honda Civic Tourer”, „Mazda3”, „Maserati Ghibli”, „Mini Cooper S”, „Mini Cooper 5DOOR”,, „Fiat 500L Trekking”, „Volkswagen Golf Sportsvan”, „Volkswagen Passat”, „Audi A6”, „Peugeot 508”, „Subaru WRX STI”, „Ford Mondeo”, „Citroën C4 Cactus”, „Toyota Aygo” un „Toyota Yaris Hybrid”. Uz „Latvijas Komercauto 2015”: „Ford Tourneo Connect”, „Ford Transit”, „Ford Transit Courier”, „Fiat Ducato”, „Renault Trafic” un „Peugeot Boxer”.

Sponsori: degvielas tirgotājs Virši-A un Bosch Car Service

Informatīvi atbalsta: Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Tvnet, Draugiem.lv jauniauto.lv, Auto ziņas, Zebra, garaza.lv, 10minutes.lv, kursors.lv, FHM.

Atbalsta: Viesnīca „Port Hotel”, t/c Mols, viesnīca Avalon Hotel, LAMB, KPMS & Partneri, Linearis, V4 motors.

Vairāk informācija par konkursu www.gadaauto.lv

Fiat 500L Trekking

Ford Mondeo

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.