“Mūsas trase” meklē investorus

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Sporta komplekss Mūsa” aicina visus ieinteresētos investorus līdz 2014. gada 10. novembrim iesniegt pieteikumu piedalīties sporta kompleksa “Mūsa” pārdošanas procesā.

Sporta komplekss “Mūsa” tiek izmantots Eiropas un nacionāla mēroga autokrosa un rallijkrosa sacensību rīkošanai, un piedāvājuma mērķis ir piesaistīt papildu līdzekļus tā vispārējās attīstības nodrošināšanai, trases un saistīto ēku uzlabošanai, kas nodrošinātu iespēju sporta kompleksam “Mūsa” ilgtermiņā saglabāt Eiropas mēroga sacensību norises vietas statusu un kļūt par autosporta attīstības centru reģionā.

Investoram tiks piedāvāta iespēja nopirkt sporta kompleksu “Mūsa” kā lietu kopību, kuras sastāvā ietilpst nekustamais īpašums, iekārtas un sacensību rīkošanai nepieciešamais aprīkojums, kā arī nemateriālais aktīvs – leģendārā un atpazīstamā “Mūsas trase” preču zīme.

 

Ieinteresētie investori tiek lūgti līdz 2014.gada 10.novembrim iesniegt nesaistošus piedāvājumus sporta kompleksa “Mūsa” pārdošanas procesā. Pēc sākotnējās intereses apstiprināšanas potenciālajam investoram tiks nodrošināta iespēja iepazīties ar nepieciešamo informāciju un veikt apskati sporta kompleksā “Mūsa”.  Investoru atlases procesa galvenie kritēriji būs:

  • iegādes cena un samaksas nosacījumi;
  • finanšu resursu pieejamība;
  • pieredze liela mēroga sporta vai kultūras pasākumu organizēšanā;
  • stratēģiskais plāns ilgtermiņa darbības nodrošināšanai.

Par Sporta kompleksu “Mūsa”

Sporta kompleksa “Mūsa” vēsture aizsākas 1978. gadā, kad Bauskas rajonā Mūsas upes krastā tika izveidota motokrosa trase. Šobrīd sporta komplekss “Mūsa” ar kopējo platību 320 400 m2 sevī ietver autokrosa un rallijkrosa trasi, tribīnes, ēkas un stāvlaukumus, kas nodrošina nepieciešamo infrastruktūru sporta sacensību un aktīvās atpūtas aktivitāšu organizēšanai. Ar Ministru kabineta rīkojumu sporta kompleksā “Mūsa” ietilpstošajiem nekustamajiem īpašumiem ir piešķirts Nacionālās sporta bāzes statuss.

Sporta kompleksa “Mūsa” autokrosa trasei vienīgajai Baltijā līdz 2016. gadam ir piešķirta Starptautiskās Automobiļu Federācijas (FIA) licence, kas kopumā ir piešķirta tikai astoņām autokrosa trasēm Eiropā un ļauj trasē rīkot dažāda mēroga sacensības. Attiecīgi sporta kompleksa “Mūsa” trasē bez vietējā mēroga autosporta sacensībām tiek rīkots arī FIA Eiropas, Ziemeļeiropas (NEZ) un Baltijas čempionāta posmi autokrosā un rallijkrosā.

Kontaktinformācija:

Visi informācijas pieprasījumi un komunikācija ir jārisina ar Mērķa sabiedrības juridisko un finanšu konsultantu Zvērinātu advokātu biroju “Visa Vērte”, adresējot:

Rolandam Bortaščenokam, ZAB “Visa Vērte”, Dzirnavu iela 16/2, Rīga, LV-1010, Latvija; e-pasts: [email protected]; tālruņa Nr.:+37129219378;

Edgaram Muceniekam, ZAB “Visa Vērte”, Dzirnavu iela 16/2, Rīga, LV-1010, Latvija; e-pasts: edgarsHYPERLINK “mailto:[email protected]”.HYPERLINK “mailto:[email protected]”mucenieksHYPERLINK “mailto:[email protected]”@HYPERLINK “mailto:[email protected]”visaverteHYPERLINK “mailto:[email protected]”.HYPERLINK “mailto:[email protected]”lv; tālruņa Nr.: +37126868750.

Plašāka informācija: www.musa.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.