Mikroautobusa un zirga pajūga sadursmē gājis bojā pajūga vadītājs

Vakar Ludzas novadā mikroautobusa un zirga pajūga sadursmē gāja bojā pajūga vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūra LETA uzzināja, ka Nirzas pagastā sadūrās mikroautobuss “Peugeot Boxer”, kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis, un zirga pajūgs, kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira zirga pajūga vadītājs, un slimnīcā ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts pajūga pasažieris, 1951.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem gājuši bojā divi cilvēki.

Pagājušajā naktī plkst.2.20 Mārupes novadā, autoceļa Peles-Jaunmārupe 3.kilometrā, pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu BMW nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Pēc avārijas automašīna sadega, un transportlīdzekļa vadītājs notikuma vietā nomira. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti automašīnas pasažieri – 1993.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimis vīrietis.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī aizturējuši sešus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā nav aizturēts neviens iereibis autovadītājs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.