Ceļu satiksmes negadījumā Rīgā smagi cietuši divi gājēji

Vakar Rīgā ceļu satiksmes negadījumā smagi cieta divi gājēji, kuri nogādāti slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Lielupes ielā sadūrās automašīna “Mazda” un automašīna “Land Rover”. Pēc sadursmes viena automašīna notrieca divus gājējus – 1957.gadā dzimušu sievieti un 1937.gadā dzimušu vīrieti. Abi cietušie ar politraumu nogādāti slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Savukārt Rīgā, Ganību Dambja ielā, automašīna “Lexus” notrieca gājējus – 2009.gadā dzimušu meiteni un viņas māti – 1983.gadā dzimušu sievieti. Abas cietušās ar traumām nogādātas slimnīcā un pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaistas mājās.

LETA jau ziņoja, ka autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža 51.kilometrā automašīna “Mitsubishi Galant”, kuru vadīja 1943.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa grāvī un apgāzās. Transportlīdzekļa vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 40 avārijas, kurās cieta 15 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja septiņus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti divi iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.