Alūksnes novadā kravas automašīna nāvējoši traumē vīrieti

Pagājušajā naktī Alūksnes novadā kravas automašīna nāvējoši traumēja kādu 39 gadus vecu vīrieti.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja inspektore Sintija Virse, ap plkst.3.40 autoceļa Alūksne-Ape 15.kilometrā kravas automašīna “Scania”, kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 1975.gadā dzimušam vīrietim, kurš no gūtajam traumām notikuma vietā nomira.

Kā noskaidroja policija, tēvs ar savu dēlu gāja pa ceļu no viesībām, tēvam palika grūti un viņi abi apsēdās ceļa malā, bet pēc tam abi aizmiga. Dēls bija apsēdies tuvu ceļa malai, savukārt tēvs gulēja attālāk no ceļa. Pēc kāda laika tēvs pamodās un konstatēja, ka viņa dēlu nāvējoši traumējusi kravas automašīna.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti trīs iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.