“Jaunā viļņa” laikā šonedēļ Jūrmalā ierobežos satiksmi

Lai nodrošinātu transportlīdzekļu kustību jauno izpildītāju konkursa “Jaunais vilnis” norises laikā, šonedēļ Jūrmalā, Dzintaru koncertzāles apkārtnē, noteiktas atsevišķas izmaiņas satiksmes organizācijā, aģentūru LETA informēja Jūrmalas pilsētas domē.

No šodienas līdz 27.jūlijam no plkst.16 līdz 23 pēc nepieciešamības tiks ierobežota vai slēgta visu veidu transportlīdzekļu kustība Turaidas ielas posmā no Lienes ielas līdz Jūras ielai, kā arī Dzintaru prospekta posmā no Madonas ielas līdz Turaidas ielai. Satiksmes ierobežojumi neattiecas uz operatīvo transportu, iedzīvotāju transportu un transportlīdzekļiem, kuriem ir pasākuma organizatoru izsniegtās atļaujas uz konkursa norises laiku.

Tāpat ierobežojumi skars autostāvvietu izmantošanu Jūras ielas posmā no Turaidas ielas līdz Konkordijas ielai – šajā posmā no šī rīta līdz 27.jūlija vakaram autostāvvietu izmantošana būs iespējama tikai ar konkursa organizatoru izsniegtām atļaujām. Nepieciešamības gadījumā neatļautās vietās novietotos transportlīdzekļus Jūrmalas pilsētas pašvaldības policija pārvietos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Jūrmalas pilsētas dome atvainojas par jūrmalniekiem un pilsētas viesiem sagādātajām neērtībām.

Foto: iAuto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.