Cesvainē avārijā smagi cietusi 13 gadus veca meitene

Vakar Cesvainē pēc mini traktora un vieglās automašīnas sadursmes smagi cietusi 13 gadus veca meitene.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Pils un Veidenbauma ielas krustojumā sadūrās mini traktors “Bobcat”, kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis, un vieglā automašīna “Honda Accord”, kuru vadīja 1980.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta automašīnas “Honda” pasažiere, 2001.gadā dzimusi meitene, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā reanimācijas nodaļā. Slimnīcā nogādāts arī automašīnas pasažieris – 1948.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no slimnīcas palaists mājās.

Rīgā, Dammes ielā, tramvajs “Tatra” notrieca 1970.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām alkohola reibumā nogādāta slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka Rīgā, Čaka ielā, trolejbuss “Solaris” uz gājēju pārejas notrieca 2009.gadā dzimušu meiteni, kura no gūtajām traumām notikuma vietā nomira, un 1982.gadā dzimušu sievieti, kura ar smagām traumām nogādāta slimnīcā, kur vēlāk no gūtajām traumām nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cietuši septiņi cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 15 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti četri iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.