Saldus novadā traktors nāvējoši traumējis sievieti

Vakar Saldus novadā traktors nāvējoši traumēja kādu 60 gadus vecu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Ezeres pagastā 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru “Belarus” ar piekabi pa lauku īpašumu akmeņu lasīšanas laikā, uzbrauca 1954.gadā dzimušai sievietei, kura no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Rīgā, Vesetas ielā, sadūrās taksometrs “Ford”, kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis un motocikls “Kawasaki”, kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes motocikls uztriecās stāvošai automašīnai “Peugeot”. Negadījumā cieta motocikla vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka Jelgavas novadā, uz autoceļa Jēkabnieki-Lejiņas, notika sadursme starp automašīnu “Audi 80” un mikroautobusu “VW Transporter”. No gūtajām traumā notikuma vietā nomira automašīnas “Audi” pasažiere – 1999.gadā dzimusi jauniete. Slimnīcā ar diagnozi politrauma nogādāti 1997.gadā dzimusi jauniete un 1994.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts arī 1992.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā vakar reģistrēti 38 negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši astoņus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā vakar pieķerti četri iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.