Pirmo reizi izdots žurnāls-katalogs „Latvijas Gada auto 2014”

No ceturtdienas lielākajās preses tirdzniecības vietās un lielveikalos ir nopērkams žurnāls „Latvijas Gada auto 2014”.

Kā jau liecina nosaukums, izdevuma tiks izdots reizi gadā, un tā galvenais temats – automobiļi, kuri piedalījušies konkursā un ir galvenie Latvijas auto tirgus „spēlētāji” šogad.

Kataloga „Latvijas Gada auto 2014” Foto: iAuto.lv

Kāpēc šāds žurnāls vajadzīgs? Pētot Latvijas auto tirgus jaunumu publicitāti, konkursa organizatori nonāca pie visai paradoksāla secinājuma. Šķietamajā informācijas pārbagātības laikmetā ātri atrast auto izvēlei pietiekamu informāciju nemaz nav tik vienkārši. „Māte Google” gan baro ar citu valstu ekspertu vērtējumiem, bet tajos parasti pietrūkst elementāru, mums svarīgu tehnisku datu – izvēles kritēriji un produktu cenas atšķiras no mūsējām. Cilvēki, kas raksta par Latvijā pieejamiem automobiļiem ir kļuvuši visai kūtri.

Žurnāla – kataloga „Latvijas Gada auto 2014” stends izstādē “Auto 2014” Foto: iAuto.lv

Konkursa organizatoru rīcībā ir 30, ar katru auto krietnu ceļa gabalu braukušu, žūrijas biedru viedokļi. „Latvijas Gada auto” ir unikālas tiešas konfrontācijas iespējas, jo tikai konkursa testos visi konkurenti ir līdzās, uz viena ceļa, vienādos apstākļos, kas nenotiek parastajās marku un modeļu preses prezentācijās. Un ir secinājumi, kuri, var būt potenciālajam auto pircējam visai noderīgi.

„Latvijas Gada auto 2014” žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons Foto: iAuto.lv

Žurnāla ievadā raksta konkursa organizators Māris Ozoliņš: „Mazliet, tā teikt, par spīti interneta laikmetam, ejam pie lasītāja klasiskā, drukātā, taustāmā formātā.” Izdevuma saturs tapis žūrijas biedru kopīgiem spēkiem. Pietam, viņi raksta ne tikai par konkursu un automobiļiem, bet arī par drošu ātrumu, pareizu riteņu un riepu izvēli, Latvijas ceļu problēmām un citām mums visiem aktuālām tēmām.

„Latvijas Gada auto 2014” organizators, portāla iAuto vadītājs Māris Ozoliņš Foto: iAuto.lv

Žurnālā „Latvijas Gada auto 2014” vesela atvēruma apjomā ir raksti par: Audi A3 Limousine, Fiat Panda 4×4, Ford Kuga, Honda CR-V, Hyundai Santa Fe, Jeep Grand Cherokee, Lexus IS, Mazda 6, Nissan Juke Nismo, Nissan Note, Opel Mokka/Chevrolet Trax, Opel Adam, Opel Ampera, Peugeot 308, Peugeot 2008, Renault Captur, Renault Clio, Subaru Forester, Suzuki SX4 S-Cross, Škoda Octavia, Toyota Auris/Toyota Auris Touring Sport, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Volkswagen Golf Variant un Volkswagen Jetta Hybrid.

Konkursa „Latvijas Gada auto 2014” dalībnieki Foto: iAuto.lv

Žurnāls „Latvijas Gada auto 2014” Foto: iAuto.lv

Žurnāla – kataloga „Latvijas Gada auto 2014” stends izstādē “Auto 2014” Foto: iAuto.lv

„Latvijas Gada auto 2014” žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons Foto: iAuto.lv

Žurnāla – kataloga „Latvijas Gada auto 2014” vāks Foto: Publicitātes attēls

Konkursa „Latvijas Gada auto” stends izstādē “Auto 2014” Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.