Molā tiek atklāta 333 kartinga trases sezona

5. un 6.aprīlī tiek dots starts jaunajai kartinga sezonai. Tirdzniecības centra „Mols” daudzstāvu autostāvvietas 3.stāvā otro gadu pēc kārtas līdz vēlam rudenim ikvienam interesentam būs iespējas sēsties pie kartinga stūres. Jaunās 333 kartinga trases garums ir 450m, un vidējais trases apļa veikšanas ātrums ir 18sec. Trases izveidē ir izmantotas 1000 vieglo automašīnu riepas.

Foto: Publicitātes foto

Nellija Šlēgelmilha, 333 Drošas braukšanas poligona vadītāja: „Pērn cilvēki atzinīgi vērtēja iespēju pirms vai pēc iepirkumu veikšanas lielveikalā, atpūsties un izbaudīt auto sacīkšu garu drošā vidē un profesionāla personāla uzraudzībā. Mūsu pieredze autosportā ir vairāk nekā desmit gadu. Sporta kompleksā 333 nodrošinām saviem klientiem lielāko kartingu floti – 20 kartingi vienuviet. Šogad esam izmainījuši trases uzbūvi, līdz ar to arī tiem, kuri 333 kartinga trasē t/c „Mols” brauca pagājušajā sezonā, būs aizraujoši no jauna pārbaudīt savas spējas. ”

Foto: Publicitātes foto

T/c „Mols” autostāvvietas kartinga trasē ikvienam interesentam ir iespēja izmēģināt savu veiklību, braucot ar jaunākās paaudzes kartingiem, kādi tiek izmantoti arī Red Bull Kart Fight sacensībās. Kartingiem ir 9 z/s jauda.

Lelde Gangnuse-Bērziņa, tirdzniecības centra „Mols” menedžere: „ Mūsdienās tirdzniecības centrs vairs nav tikai iepirkšanās vieta. Cilvēki uz tirdzniecības centriem dodas ne tikai pēc ikdienas pirkumiem, bet arī pozitīvām emocijām. Esam gandarīti, ka arī šogad sadarbībā ar 333 ir izveidota kartinga trase, kurā ikviens t/c Mols apmeklētājs var izmantot iespēju pārbaudīt savu koordināciju, spēku un izturību aizraujošā veidā. T/c „Mols” šobrīd ir vienīgais tirdzniecības centrs Latvijā, kurš šādu iespēju piedāvā. Pagājušajā gadā 2 mēnešu periodā iespēju braukt ar kartingiem izmantoja vairāk nekā 1000 t/c „Mols” apmeklētāju Šogad visas kartinga trases sezonas laikā norisināsies „Mola kartinga čempionāts 2014”, kurā piedalīties var ikviens.”

Foto: Publicitātes foto

Sezonas atklāšanas nedēļas nogalē 5. un 6.aprīlī tiks noteikti TOP3 ātrākie braucēji, kuri saņems vērtīgas balvas no 333. Par godu sezonas atklāšanai iespēja braukt ar kartingu būs par zemāku cenu – 7 EUR par 10min braucienu.

333 kartinga trase t/c „Mols” daudzstāvu autostāvvietas 3. stāvā brīvdienās/ svētku dienās darbosies no plkst. 12.00-21.00, bet darba dienās – no plkst.15.00-21.00.

Foto: Publicitātes foto

Sīkāka informācija par 333 kartinga trasi t/c „Mols” un par „Mola kartinga čempionātu 2014” pa tālruni 29555333

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.