Avārijā Rīgā smagi cietis motociklists

Vakar Rīgā vieglās automašīnas un motocikla sadursmē smagi cieta kāds 24 gadus vecs vīrietis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Juglas un Murjāņu ielas krustojumā sadūrās automašīna “FIAT”, kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis, un motocikls “Yamaha Slider”, kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš guvis politraumu un nogādāts slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Krūmu ielā, automašīna “BMW 330” notrieca 2001.gadā dzimušu meiteni, kura pēkšņi izskrēja uz brauktuves no citas automašīnas aizsega tam neparedzētā vietā. Meitene nogādāta slimnīcā ar galvas traumu un lūzumiem.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas četras avārijas, kurās cietuši seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja divus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, un četrus, kuri bija narkotisko vielu iespaidā. Rīgas reģionā tika aizturēti pieci apreibuši autovadītāji, no kuriem trīs bija lietojuši alkoholu, bet divi – narkotikas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.