Tagad arī Latvijā – jaunais Mitsubishi Outlander PHEV!

Tikai martā Skandi Motors autosalonā ir iespējams iepazīties ar jauno Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) – ar elektrību uzlādējamu hibrīdauto. Mitsubishi Outlander PHEV radītāji piedāvā drošību apvienojumā ar tehnoloģiju inovācijām un degvielas ekonomiju. Skandi Motors aicina visus interesentus un auto fanus pieteikties testa braucieniem.

Foto: Publicitātes foto

Ar pastāvīgu pilnpiedziņu apveltītais Mitsubishi Outlander PHEV ir perfekts auto izbraucieniem ģimenes ikdienas gaitās. Tas ir apvidus auto ar ādas sēdekļiem, skārienjutīgu navigāciju, kruīza kontroli, premium skaņas sistēmu, turklāt videi draudzīgs.

Outlander PHEV darbojas ar divu litru četrcilindru benzīna motoru un diviem elektromotoriem. Tam ir 3 braukšanas režīmi. “Elektriskajā” režīmā tiek izmantoti tikai elektromotori. “Hibrīda sērijas” režīmā degvielas motors, vienlaikus darbojoties elektromotoriem, uzlādē akumulatoru. Taču “paralēlā hibrīda” režīmā, kurš ieslēdzas, braucot pa šoseju, benzīna motors asistēs elektromotoriem, pieslēdzoties diviem priekšējiem riteņiem. Izmantojot tikai akumulatora jaudu, tas spēs veikt 55 km, savukārt kopā spēkrats ar pilnu degvielas bāku var nobraukut 823 kilometrus. Izmantojot ekonomisku braukšanas režīmu, tiek patērēti tikai 1,6 litri uz katriem 100 km un vidējā CO2 emisija ir 44 g/km.

Izmantojot benzīna motoru vai nu braukšanas, vai stāvēšanas režīmā, ir iespējams uzlādēt 80% no kopējās akumulatora jaudas tikai 40 minūtēs, savukārt, lai pilnībā uzlādētu Outalnder PHEV, pievienojot to elektrībai, nepieciešamas 5 stundas.

Hibrīda Outlander PHEV ražotāji ir padomājuši arī par inovatīvu mobilo aplikāciju, kura nāk komplektā ar auto un sniegs informāciju par atlikušo auto akumulatora līmeni un uzlādes laiku. Aplikācijā būs iespējams arī apskatīt tuvākās ātrās uzlādes stacijas, kuras Eiropā ir jau 914, un 160 no tām atrodas Igaunijā.

Līdz šim Mitsubishi Outlander PHEV vislielāko atzinību ir guvis Nīderlandē, kur to iegādājušies jau vairāk nekā 8000 autobraucēju. Hibrīdauto ir pieejams arī Zviedrijā, Norvēģijā un Šveicē – testa braucienos pie tā stūres sēdušies jau 12 000 interesentu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.