VIRŠI-A nostiprina tirgus pozīcijas Pierīgā

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS „VIRŠI-A” nostiprina tirgus pozīcijas Pierīgā, atverot jaunu degvielas uzpildes staciju (DUS) Ādažos. Nepilna gada laikā šī ir ceturtā „VIRŠI-A” DUS, kas atvērta galvaspilsētas apkārtnē, kopējām investīcijām Pierīgā sasniedzot vairāk nekā 3 miljonus eiro.

Foto: VIRŠI-A

Jānis Riekstiņš, AS „VIRŠI-A” valdes priekšsēdētājs: „ Šogad aktīvi turpinām „VIRŠI-A” DUS tīkla paplašināšanu. Mērķtiecīgi esam strādājuši, lai jauns DUS būtu tieši Ādažos, līdz ar to ir īpašs gandarījums.  Jāatzīst, ka nemainīgi DUS tīklu veiksmi nosaka auto ceļu noslodze un satiksmes intensitāte, kā arī tuvumā esošās apdzīvotās vietas blīvums. Šobrīd aktīvāk virzāmies uz „VIRŠI-A” DUS tīkla attīstību reģionālajos centros, jo ekonomiskā aktivitāte attālāko Latvijas reģionu vietās nepieaug. Vēl joprojām ir jūtams gandrīz 200 000 lielais aizbraucēju skaits un tā ietekme uz Latvijas ekonomiku, jo īpaši reģionos. ”

Uzpildes stacija Ādažos atrodas uz A1,Via Baltica, šosejas, un tā būs ērta uzpildes un atpūtas vieta tiem, kuri dodas uz Igauniju vai Latvijas Ziemeļrietumu piekrasti. DUS Ādaži ir pilna servisa uzpildes stacija ar mūsdienīgām telpām un augsta līmeņa klientu servisu. Stacijā var iegādāties 95. un 98. markas degvielu, dīzeļdegvielu un akcīzes degvielu (AD), ir pieejama riepu gaisa uzpilde, automazgātuve un veikals. Stacijas darba laiks ir 24 stundas.

Ādaži DUS atvēršanas nedēļā, no 24.-28. februārim, DUS tiks piemērotas dažādas atlaides. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.