Latgalē un Vidzemē šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi

Šorīt daudzviet Latgalē un Vidzemē apledojuma un biezas miglas dēļ ir apgrūtināta braukšana, liecina VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) apkopotā informācija.

Austrumlatvijā apledojums veidojas teju uz visiem autoceļiem. Pierīgā un Vidzemē šoferiem īpaši uzmanīgiem jābūt uz Tallinas šosejas no Berģiem līdz pat Latvijas robežai un uz Rīgas apvedceļa posmā no Baltezera līdz Saulkalnei, kur izveidojusies bieza migla. Migla un vietām apledojums apgrūtina braukšanu pa Valmieras un Siguldas šoseju.

Apgrūtināta braukšana šorīt ir arī pa autoceļu A8 posmā no Jelgavas līdz Lietuvas robežai un Liepājas šosejas posmā no Kalnciema līdz Apšupes krustojumam. Citviet Kurzemē un Zemgalē valsts galvenie autoceļi pagaidām nav apledojuši un arī bieza migla neveidojas.

Pa reģionālajiem ceļiem šorīt ir apgrūtināta braukšana Rīgas, Aizkraukles, Balvu, Cēsu, Daugavpils, Jelgavas, Jēkabpils, Krāslavas, Limbažu, Ludzas, Madonas, Ogres, Preiļu, Rēzeknes un Valmieras apkaimē.

Savukārt vietējie ceļi šorīt var būt miglā tīti vai apledojuši Rīgas, Alūksnes, Balvu, Daugavpils, Gulbenes, Jelgavas, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas, Madonas, Preiļu un Rēzeknes apkaimē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.