Limbažu novadā apgāžas iereibuša vīrieša vadīta kravas automašīna

Vakar Limbažu novadā apgāzusies kravas automašīna ar piekabi, kuru vadīja stipri iereibis vīrietis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Dūči-Limbaži pirmajā kilometrā kravas automašīna “Volvo VH12” ar piekabi, kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un apgāzās. Transportlīdzekļa vadītājs ar galvas un sejas traumu nogādāts slimnīcā, kur cietušā organismā konstatētas 2,87 promiles alkohola.

Savukārt Rīgā, Melnsila ielā, trolejbuss “Škoda” notrieca gājēju, 1986.gadā dzimušu vīrieti. Cietušais gājējs ar galvas traumu narkotisko vielu reibumā nogādāts slimnīcā.

Liepājā, Dzērves un Lauku ielas krustojumā, automašīna “Mercedes-Benz E200” notrieca velosipēdistu – 1992.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar galvas traumu un ķermeņa sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem septiņi bija autovadītāji, pieci – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci cilvēki – divi autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.