Krāslavas novadā nāvējoši traumēts gājējs

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Krāslava-Dagda 3.kilometrā automašīna “VW Caddy”, kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis, uz ceļa braucamās daļas notrieca gājēju, 1951.gadā dzimušu vīrieti, kurš gāja pa ceļu bez atstarojošiem elementiem. Gājējs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Rīgā, Andreja Saharova un Dravnieku ielas krustojumā, 1995.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Mazda”, ietriecās stāvošā automašīnā “Mazda”. Vīrietis aizbrauca no notikuma vietas, nobrauca no ceļa un ietriecās apgaismes stabā. Avārijā cieta transportlīdzekļa vadītājs, kurš ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu, 11 no tiem bija autovadītāji un divi – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi vadītāji – seši autovadītāji un viens velosipēdists.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.