Babītes novadā motocikla avārijā mirušie jaunieši braukuši bez ķiverēm

Pagājušās nedēļas nogalē Babītes novadā motocikla avārijā mirušie jaunieši braukuši bez ķiverēm, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvis Toms Sadovskis.

Jau ziņots, ka naktī uz svētdienu ceļa Salaspils-Babīte 39.kilometrā automašīna “BMW” uzbrauca uz ceļa gulošiem diviem jauniešiem. Turpat atradies motocikls.

Sadovskis pastāstīja, ka par notikušo policija izvirzījusi vairākas versijas, taču galvenā versija liecina, ka 1990. un 1991.gadā dzimušie vīrieši, braucot ar motociklu “Yamaha”, viadukta līkumā ietriekušies apmalē un notikuma vietā gājuši bojā.

Pēc tam uz ceļa guļošajiem vīriešiem pēc straujā līkuma uzbrauca automašīna “BMW”, kuras vadītājs neapgaismotajā ceļa posmā un nepārskatāmajā līkumā nevarēja savlaicīgi saskatīt uz ceļa guļošos ķermeņus.

Jaunie vīrieši nebija lietojuši ķiveres un speciālo apģērbu.

Precīzs nāves cēlonis un nāves iestāšanās laiks, un tas, vai motocikls bija tehniskā kārtībā, tiks noskaidrots ekspertīzēs. Tāpat policija izmeklēšanā skaidros, vai puiši bija lietojuši alkoholu.

Sadovskis piebilda, ka traģēdijas vakarā ceļa segums šajā ceļa posmā bija mitrs.

Policija arī lūdz atsaukties ikvienu, kurš var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju un aicina zvanīt pa tālruņiem 26 653 618, 67 086 976 vai 110.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.