BMW nāvējoši traumē uz ceļa divus gulošus cilvēkus un sadalās uz pusēm ietriecoties kokā

Vakar un šodien divi smagi negadījumi, kuros iesaistīti BMW automobiļi.

BMW

Pagājušajā naktī Babītes novadā kāda automašīna nāvējoši traumējusi divus uz ceļa gulošus cilvēkus, kuri, iespējams, pirms tam, bija cietuši sadursmē ar motociklu.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse aģentūru LETA informēja, ka negadījums noticis ceļa Salaspils – Babīte 39.kilometrā plkst.1.02, kad 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “BMW” uzbraucis uz ceļa brauktuves gulošiem cilvēkiem – diviem pagaidām nenoskaidrotiem vīriešiem, kuri, pēc sākotnējās informācijas, uz ceļa braucamās daļas atradušies, iespējams, pēc sadursmes ar motociklu.

Sestdien Krustpils novada Atašienes pagastā kāda automašīna pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ ietriekusies kokā un pēc trieciena sadalījusies uz pusēm.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse aģentūru LETA informēja, ka negadījums noticis plkst.12.47. Automašīnas “BMW” vadītājs, kāds 1995.gadā dzimis vīrietis, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobraucis no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Triecienā automašīna sadalījusies uz pusēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.