„Skandi Motors” Liepājā tirgos arī „Ford” automašīnas

„Skandi Motors” Liepājas filiāle noslēgusi līgumu ar „Baltic Motors Imports”, tādējādi kļūstot par oficiālo „Ford” zīmola automobiļu pārstāvi Liepājā, portālu „iAuto” informēja tirgotāja pārstāvji.

Turpmāk „Skandi Motors” Liepājas filiālē tiks piedāvāts pilns jaunu un pēcgarantijas  „Ford” automašīnu serviss, rezerves daļas un aksesuāri. „Skandi Motors” Liepājas filiālei jau ir pilns dīlera statuss „Hyundai”, „Mitsubishi” un „Nissan” zīmola automobiļiem.

Foto: Publicitātes attēls

„Lai gan „Ford” ir piektais populārākais auto zīmols Latvijā, Liepājā līdz šim šī zīmola automobiļu apkope un tirdzniecība netika piedāvāta vajadzīgajā apjomā. Mūsu ilggadējo klientu lokā bija ievērojams „Ford” zīmola īpašnieku īpatsvars, apkalpojām Valsts robežsardzes, Valsts policijas Kurzemes reģiona transportu un citu korporatīvo klientu „Ford” automobiļus. Tagad to varēsim veikt jaunā, augstākā līmenī un kvalitātē,” stāsta filiāles vadītājs Uģis Deķeris.

„Skandi Motors” filiāle Liepājā darbojas jau sesto gadu un ir lielākais autocentrs Kurzemes reģionā. Autocentra platība ir 2500 kvadrātmetri, automobiļu servisa centrā ir 12 pacēlāji un divas auto mazgātavas, tas nodrošina darba vietas desmit mehāniķiem, diagnostiķiem un četriem auto mazgātavas darbiniekiem.

9.novembrī „Skandi Motors” autocentrā Liepājā, Brīvības ielā 146c no plkst.10 līdz plkst.16 notiks „Ford” diena, kurā varēs veikt izmēģinājuma braucienus ar jaunajiem „Ford” modeļiem un piedalīties dažādās aktivitātēs visai ģimenei.

SIA „Skandi Motors” ir „Hyundai”, „Nissan”, „Mitsubishi” un „Ford” automobiļu oficiālais pārstāvis Latvijā ar vairāk kā 15 gadu pieredzi automobiļu tirdzniecības, servisa pakalpojumu, pilna servisa līzinga un apdrošināšanas jautājumu sniegšanā, pierādot sevi kā profesionālu un augošu uzņēmumu. „Skandi Motors” ir autocentri Rīgā un Liepājā. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.