Slēgta satiksme Jāņa Čakstes gatves un Bauskas ielas krustojuma rotācijas aplī (+ karte)

Dienvidu tilta 3. kārtas būvniecības darbu dēļ līdz 5. oktobrim slēgta transportlīdzekļu satiksme, izņemot sabiedrisko transportu, Jāņa Čakstes gatves un Bauskas ielas krustojuma rotācijas aplī, kas atrodas tuvāk Valdlaučiem, portālu „iAuto” informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Autovadītāji, kuri brauc virzienā no Ķekavas un vēlas nokļūt uz Dienvidu tilta, aicināti izmantot Bauskas šoseju un pie jaunizbūvētā viadukta braukt virzienā pa labi uz Dienvidu tiltu.

Savukārt tie autovadītāji, kuri vēlas no Valdlaučiem nokļūt uz Dienvidu tilta, aicināti braukt pa Bauskas ielu līdz Bauskas šosejas un Bauskas ielas krustojumam, nogriezties pa labi, braukt līdz jaunizbūvētajam viaduktam un nogriezties pa labi.

No Dienvidu tilta uz Valdlaučiem autovadītāji var nokļūt braucot pa galveno brauktuvi, norādītajā vietā nogriežoties braukšanai pretējā virzienā un braucot pa izveidoto pagaidu brauktuvi blakus rotācijas aplim virzienā uz Valdlaučiem.

Lai autovadītāji nokļūtu Lejupes ielā, jābrauc pa Bauskas ielu, jāgriežas pa kreisi uz Bukaišu ielu, tad atkal pa kreisi uz brauktuvi zem Dienvidu tilta un tad tālāk pa Jāņa Čakstes gatvi līdz Lejupes ielai un līdz SEB bankas stāvvietai, kura remontdarbu laikā izveidota par divvirzienu brauktuvi.

Darbu veicējiem uzdots izvietot transportlīdzekļu apbraucamo ceļu norādes.

Apbraucamo ceļu shēma Foto: Rīgas domes Satiksmes departaments

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.