ZAZ kluba noslēgums Koknesē

Sestdien, 21.septembrī, Kokneses pusē ikvienam interesentam būs iespēja vienkopus klātienē aplūkot ap 10 zaporožecu, aprunāties ar zapiņu entuziastiem un uzzināt vairāk par šiem padomju laika spēkratiem. Pasākumu rīko ZAZ klubs sadarbībā ar Kokneses jauniešu biedrību un Kokneses TIC, un zaporožecus un to īpašniekus ap pulksten 12:30 būs iespējams sastapt Kokneses pilsdrupās, savukārt ap pulksten 13:30 – Likteņdārzā.

ZAZ klubs ir dibināts pirms trīs gadiem ar mērķi saglabāt, atjaunot un popularizēt ZAZ markas automašīnas Latvijā. Jūnijā ZAZ klubs, sadarbībā ar biedrību “Mītava XXI”, četru zaporožecu, viena žiguļa un vienas tehniskās atbalsta mašīnas sastāvā devās 5000 kilometru tālā ekspedīcijā uz Kirovas pilsētu Krievijā ar mērķi apmeklēt latviešu rakstnieka Raiņa trimdas vietas Krievijā, kā arī pārbaudīt automašīnu izturību garajā ceļā un Krievijas bezceļos. Zapiņu gaitām vairāku vakaru garumā bija iespējams sekot līdzi TV3 raidījumā Bez Tabu.

Savukārt jūlijā ZAZ kluba automašīnas priecēja Sabiles Vīna svētku apmeklētājus, kur pilsētas centrā iespēju nofotografēties pie neparastās automašīnu kolonnas izmantoja daudzi interesenti.

ZAZ kluba biedru skaits lēnām, bet neatlaidīgi turpina pieaugt, šobrīd tajā ir pārstāvētas vairāk kā 30 ZAZ markas automašīnas – sākot no sešdesmitajos gados ražota ZAZ 965, tautā arī sauktu par “vabolīti”, beidzot ar 1990. gada izlaiduma 968M modeli.

Vairāk informācijas www.zazklubs.lv. Uz tikšanos 21.septembrī Koknesē!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.