Nissan Micra – viens no modernākajiem mazajiem auto (+ foto)

Nissan Micra – trešais Eiropā labāk pārdotais Nissan automobiļa modelis aiz Qashqai un Juke – ieguvis vairākus atjauninājumus un, pateicoties daudzajām inovācijām, tagad ir viens no modernākajiem automobiļiem savā klasē ar augstu veiktspējas, vadāmības, kvalitātes un tehnoloģisko inovāciju līmeni.

Skandi Motors mārketinga vadītāja Jana Krūmiņa: “Nissan turpina pārsteigt un iepriecināt ar jaunumiem. Zīmīgi ir tas, ka Nissan jaunajos modeļos tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas, kas līdz šim bija pieejamas tikai augstākās klases, daudz dārgākos automobiļos.

Foto: Publicitātes foto

Pavisam drīz pārdošanā būs pieejama jaunā Nissan Note, kas ir progresīvs, ekonomisks un drošs auto, kura standarta komplektācijā ir iekļautas nebijušas, izcili noderīgas tehnoloģijas mūsdienu aktīvajam dzīvesveidam. Tāpat jaunā Nissan Micra ir lielisks pilsētas automobilis, kura atjaunotā versija jau ir pieejama Skandi Motors salonā. Savukārt Nissan Juke turpina būt pārdošanas līderis savā klasē, un tagad ir iespēja izmantot īpašo Juke personalizācijas rīku www.nissan.lv un izvēlēties aksesuārus un krāsu kombinācijas, turklāt visi izvēlētie aksesuāri vairāk kā 2000 latu vērtībā tiek piedāvāti bez maksas. Mēs priecājamies, ka varam piedāvāt pircējiem viņu gaumei un vajadzībām atbilstošākos Nissan modeļus.”

Foto: Publicitātes foto

Nissan Micra ir uzlabots eksterjera dizains, kā arī ievērojami pārveidots salons. Tāpat automobilim ir piešķirtas jaunas tehnoloģijas, jauna centrālā konsole, jauna apdare un jauni dekoratīvie elementi, kā arī audio USB un Aux-in pieslēgvietas, jauns komunikāciju centrs ar jaunu radio un modernāko skārienjutīgā ekrāna navigācijas sistēmu. Uzlabotā navigācijas sistēma tagad ir papildināta ar ekonomisko (eco) maršrutēšanas funkciju, kas automātiski aprēķina maršrutu, kas prasīs vismazāko degvielas patēriņu. To papildina eko rezultātu tabula, kas autovadītājam ļauj sekot līdzi, cik ekonomiski viņš ir braucis.

Pateicoties Micra elektriskajam stūres pastiprinātājam un vienam no klasē labākajiem apgriešanās rādiusiem (tikai 9,3 m), ar to ir viegli manevrēt stāvvietā un šaurajās pilsētas ielās. Stāvvietas mērīšanas sistēma izmēra brīvās stāvvietas platumu un uz mērinstrumentu paneļa informē autovadītāju, vai jaunā Micra spēs droši tajā iebraukt: sistēmu iespējams pat iestatīt atbilstoši autovadītāja prasmju līmenim – iesācēja, vidējam vai profesionālam.

Foto: Publicitātes foto

Zem dzinēja pārsega atrodas viens no pasaulē visefektīvākajiem benzīna dzinējiem. Tas ir Nissan jaunākais trīs cilindru, 1,2 litru tiešās iesmidzināšanas benzīna dzinējs ar kompresoru (DIG-S). Dzinējs rada 98 ZS jaudu, kas nodrošina izcilu veiktspēju un ekonomiskumu: 4,3 l degvielas patēriņu uz 100 km un izmešu līmeni tikai 99 g/km. Jaunajai Micra ir priekšējo riteņu piedziņa ar veiklu piecu pārnesumu manuālo transmisiju standarta aprīkojumā, bet papildaprīkojumā pieejama jaunākās paaudzes CVT transmisija.

Jaunās Micra klāsts ietver trīs aprīkojuma līmeņus. Gan automobiļa eksterjeram, gan interjeram pieejams plašs personalizēšanas iespēju klāsts.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā Nissan Micra apskatei un izmēģinājuma braucieniem ir pieejama Skandi Motors autocentrā Lielirbes ielā 32 Rīgā un Brīvības ielā 136c Liepājā. Plašāka informācija ir pieejama Skandi Motors mājas lapā www.skandimotors.lv.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.