Asfaltēšanas darbu laikā ierobežos satiksmi Vienības gatvē

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš transportlīdzekļu vadītāju uzmanību, ka no 12.septembra, būs noteikti satiksmes ierobežojumi Vienības gatves posmā no Kaplavas līdz Ozolciema ielai.

Vienības gatvē asfaltēšanas darbi tiks veikti vairākos posmos un tie turpināsies visu nedēļas nogali līdz pat svētdienas, 15.septembra, vakaram, līdz ar to, transportlīdzekļu vadītājiem jārēķinās ar ierobežotu satiksmi un papildus ceļā pavadīto laiku. Satiksme asfaltēšanas laikā tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu.

Tāpat jāņem vērā, ka rīt no plkst. 10.00-14.00 tiks slēgta izbraukšana un iebraukšana uz Ozolciema ielu, savukārt sabiedriskais transports kursēs bez izmaiņām.

Satiksmes departaments jau iepriekš atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina transportlīdzekļu vadītājus sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem.

Vienības gatves rekonstrukcija posmā no Ozolciema ielas līdz Kaplavas ielai tiek īstenota ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu un to plānots pabeigt līdz oktobra beigām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.