Uzsākta CSDD klientu apkalpošanas centra būvniecība arī Daugavas labajā krastā

Ar pamatakmens iemūrēšanu šodien oficiāli uzsākta Daugavas labā krasta Ceļu satiksmes drošības direkcijas klientu apkalpošanas centra celtniecība un turpināta blakus esošā Rīgas Motormuzeja vērienīgā rekonstrukcija.

Daugavas labā krasta CSDD klientu apkalpošanas centrs būs analogs pašreiz esošajam centram Bauskas ielā un to plānots veidot par vadošo direkcijas reģistra vietu, norādīja direkcijas valdes priekšsēdētājs Andris Lukstiņš. Viņš arī atzina, ka līdz ar virkni jauno funkciju direkcijai Bauskas un Miera ielu telpās kļūst par šauru.

Jauna klientu apkalpošanas centra būvniecības un padomju laikos tapušās Motormuzeja ēkas rekonstrukcijas nepieciešamību uzsvēra arī satiksmes ministrs Anrijs Matīss.

“Skonto būves” valdes priekšsēdētājs Guntis Rāvis, piedaloties pamatakmens iemūrēšanā, norādīja, projekts tiks pabeigts laikā un labā kvalitātē un atzina, ka to būvēt ir interesanti, jo projekts ir ar savdabīgu fasādes apdari.

Rīgas Motormuzeja rekonstruējamās ēkas platība ir 7700 m2, jaunbūve – 3000 m2. Plānots, ka būvdarbi tiks pabeigti nākamā gada vasarā, savukārt muzejs apmeklētājiem durvis vērs 2014.gada otrajā pusē.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.