Ceturtās paaudzes Subaru Impreza sasniegusi “AD REM Auto” salonu (+ foto)

Kopš 1992. gada, kad saules gaismu ieraudzīja pirmā Subaru Impreza, ir pagājuši vairāk kā divdesmit gadi un šonedēļ, krietni pirms oficiālās tirdzniecības uzsākšanas, Latviju ir sasniegusi jaunākā, ceturtās paaudzes Impreza. Ar jauno Impreza Subaru vēlas noteikt jaunas vērtības un diktēt savus noteikumus kompaktklasē. Ar jaunāko Impreza paaudzi ir iespējams iepazīties “AD REM Auto” salonā, Brīvības gatvē 246, Rīgā.

Subaru Impreza 2013 Foto: Publicitātes foto

Subaru Impreza 2013

Izstrādājot jaunākās paaudzes Impreza, Subaru inženieri un dizaineri īpašu uzmanību veltīja moderna dizaina un augstas raudzes salona izveidei, vienlaikus paturot prātā, ka mūsdienās automobiļiem ir jābūt ekonomiskiem un videi draudzīgiem. Taču Subaru stratēģija vienmēr ir bijusi ražot automobiļus, kuri ir komfortabli un sniedz prieku autovadītājiem. Šī iemesla dēļ tika izmantots jaunas paaudzes boksera tipa dzinējs, kas debiju piedzīvoja Subaru XV, izmantota jaunākā Subaru platforma un uzlaboti dažādi mehānismi, kuru vidū bremžu sistēma un jau lielu popularitāti ieguvusī Lineartronic pārnesumkārba.

Subaru Impreza 2013

Vēsturiski gandrīz visu Subaru modeļu raksturīgākā īpašība ir bijusi paaugstināta caurgājamība un pazemināts smaguma centrs. Tas tiek panākts ar Subaru pastāvīgo visu riteņu piedziņas sistēmu “Symmetrical AWD” un boksera tipa dzinējiem. Ceturtās paaudzes Impreza modelī ir izmantoti jaunie 1,6 litru atmosfēriskie benzīna dzinēji, kas aprīkoti ar beznomaiņas ķēdi, iepriekš izmantotās zobsiksnas vietā. Jaunajam un revolucionārajam dzinējam ir mazāka berze, labāks griezes moments pie nelieliem un vidējiem dzinēja apgriezieniem, kas kopumā ir ļāvis panākt ievērojamu degvielas ekonomijas pieaugumu un kaitīgo izmešu līmeņa samazinājumu. Jaunais 1,6 litru atmosfēriskais bokser dzinējs attīsta 114 zirgspēku jaudu, 150 Nm griezes momentu un vidēji patērē 5,9 līdz 6,2 litrus benzīna uz 100 km, atkarībā no izvēlētās pārnesumkārbas. Jauno Impreza iespējams komplektēt ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai Lineartronic variatora tipa automātisko pārnesumkārbu. To visu papildina Start & Stop sistēma, kas ļauj ieekonomēt, stāvot sastrēgumos.

Subaru Impreza 2013

Ceturtās paaudzes Impreza šobrīd jau ir iespējams ne vien apskatīt “AD REM Auto” salonā, bet arī jau pasūtīt. Šobrīd Impreza ir iespējams pasūtīt trīs aprīkojuma līmeņos – bāzes, “Sport” un “Sport +”. Jaunās Impreza cena sākas no 12 990 LVL.

Par “AD REM Auto”
“AD REM Auto” kopš 2008. gada ir oficiālais Subaru automobiļu pārstāvis Latvijā, kas nodrošina šīs markas automobiļu tirdzniecības un servisa pakalpojumus. “AD REM Auto” salonā pirktajiem un apkoptajiem Subaru automobiļiem tiek piedāvātas pirmās trīs apkopes bez maksas.

Subaru Impreza 2013

Subaru Impreza 2013

Subaru Impreza 2013

Subaru Impreza 2013

Subaru Impreza 2013

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.