Olaines novadā gājis bojā autovadītājs

Vakar Olaines novadā, ietriecoties kokā, gājis bojā automašīnas vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka netālu no Lapiņu dambja 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “VW”, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Transportlīdzekļa vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Rīgā, Krustpils ielā, sadūrās automašīna “Renault”, kuru vadīja 1988.gadā dzimusi sieviete, un automašīna “Honda”, kuru vadīja 1970.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta automašīnas “Honda” pasažieris, 2001.gadā dzimis zēns, kurš ar galvas traumu nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, kurās cieta seši cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 18 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 12 bija autovadītāji, seši – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji – pieci autovadītāji un četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.