Cilvēki sociālajos tīklos smīkņā par koka trepītēm Satiksmes ministram pie vilciena (+ FOTO)

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits darba vizītē apmeklēja AS Pasažieru vilciens depo Rēznas ielā, kur tikās ar uzņēmuma vadību. Iekāpšana vilcienā notika izmantojot koka trepītes, kas izraisīja domu apmaiņu sociālajos tīklos.

 
Ministrs iepazinās ar operatīvo uzņēmuma darbību, saņēma informāciju par aktuālajiem attīstības projektiem, kā arī inspicēja atjaunoto dīzeļvilciena sastāvu, kas pagājušā gada aprīlī tika nopietni bojāts satiksmes negadījumā. Vizītes laikā ar AS “Pasažieru vilciens” vadību tika apspriesta arī jauno elektrovilcienu tapšanas gaita, kā arī to apkalpošanai paredzētā multifunkcionālā motorvagonu apkopes un remonta kompleksa būvniecības plānošana.

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com

Sociālo tīklu lietotāji smīkņāja par to, ka ministra iekļūšanai vilcienā izmantoja koka kāpnītes norādot, ka šāda opcija laikam pieejama tikai ministram un citām VIP personām, bet Satiksmes Ministrija attēlu ar kāpnītēm drīz vien izņēma skaidrojot, ka tās izmantotas depo, kur perona vispār nav. 

Foto: Ekrānbilde no https://www.facebook.com/PasazieruVilciens

Bet arī to komentāja apmeklētāji:
Satiksmes ministrija / Ministry of Transport man prieks par jūsu operatīvo cenzūru un bildīšu nomaiņu… ja vēl reālajā darbā satiksmes ministra padotie tik čakli savas nolaidības kļūdas labotu, vispār būtu viens prieks…

Stirnienes dzelzceļa stacija Foto: Ekrānbilde no Facebook.com

Savukārt, kāds cits lietotājs ievietoja attēlu no Stirnienes dzelzceļa stacijas, publicējot sekojošu ierakstu: Es gribētu redzēt, kā tas ministriņš palēkātu šeit un vēl pāris pensionārus iemestu vagonā… domāju, ka savā pakļautībā esošās dzelzceļa stacijas šis pārzin un nebūs priekšā jāstāsta, uz kurieni tās jaunās trepeles, kas pazudušajā attēlā bija, vajag aizsūtīt…

Interesanti, ka Linkaits apskatīja vilcienu, kurš tika bojāts sadursmē ar pienvedēju Liepājas pusē. Tagad PV darbinieki, praktiski, ar savu entuziasmu un darbu ir spējuši šo vilcienu saglābt, kas ir sava veida brīnums. 

Vairāk par šo avāriju, kas notika 2020.gada pavasarī, var lasīt iAuto te>>

Foto: Ekrānbilde no https://www.facebook.com/PasazieruVilciens

Foto: Ekrānbilde no https://www.facebook.com/PasazieruVilciens

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.