Virsbūves remontdarbiem “karstā” sezona (+VIDEO)

Patlaban ārā ir ziema. Sniegs, apledojums un slikta redzamība gada aukstajos mēnešos veicina ceļu satiksmes negadījumu skaita pieaugumu. Biežāk gadās arī sadursmes ar meža dzīvniekiem, kas nāk uz ceļa laizīt izkaisīto sāli.

Šoreiz TV Auto ziņas viesojās Škoda pilna servisa autocentrā Verte Auto. Attālajā ēkā, kur atrodas virsbūvju remontdarbnīca, kas ir viena no modernākajām Baltijā. Iespaidīgā mēroga dēļ to jau var dēvēt par virsbūvju cehu. Tas izveidots 2020. gadā sadarbībā ar Standox oficiālo pārstāvi Latvijā SIA Auto Palete. Tur mūs sagaida Verte Auto pēcpārdošanas daļas vadītājs Sandis Lazarevs. “Mūsu remontdarbnīcā remontē ne tikai garantijas automašīnas, bet pieņemam arī pēcgarantijas un citu zīmolu auto,” tā S. Lazarevs. Pēc viņa teiktā, Verte Auto sadarbojas ar visām apdrošināšanas kompānijām gan OCTA, gan KASKO gadījumos. 

Aprīkojums, materiāli un kvalifikācija ļauj uzturēt ražotājrūpnīcas izvirzītos standartus, lai automašīnas saglabātu krāsojuma un caurrūsēšanas garantiju arī pēc virsbūves remonta. Patlaban Verte Auto virsbūvju remonta darbnīcā strādā deviņi darbinieki. Mēnesī iespējams apkalpot līdz pat 200 automašīnām. Tātad nebūs ilgi jāgaida rindā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.