Ko darīt, ja auto feins, bet rūpnīcas gaismas ir pagalam švakas ? (+VIDEO)

Ko darīt, ka ir lādzīgs un labs auto. Izturīgs, par samērīgu cenu, bet ir viena nelaime – rūpnīcas gaismas ir pagalam švakas ?

Tālās gaismas tik maz atšķiras no tuvās, ka mūsu apstākļos un vietās, kur auto izmanto, tas ir ne tikai nekomfortabli, bet arī mazliet bīstami. Vienīgais risinājums ir papildus tālās gaismas.

Lazer Lamps Limited dibināts pirms desmit gadiem, 2010. gadā, tātad relatīvi nesen, taču kļuvis par  vienu no spēcīgākajiem spēlētājiem pēcpārdošanas lukturu biznesā. Kā stīvie briti to dabūjuši gatavu, vaicājam Lazer Lamps izplatītāja Ape Motors sacīkšu un jaudas preču divīzijas vadītājam Modrim Žeimutam. “Leģenda ir tāda, ka cilvēki, kas to aizsāka, ir nākuši no autosporta,” tā Modris Žeimuts, Ape Motors Racing & Performance divīzijas vadītājs.Tas daudz ko izskaidro. Lazer Lamps dibinātājs Bens Rasels Smits jau kopš 2002. gada strādājis pie automašīnu starmešu izstrādes gan Nissan Europe tehniskajā centrā, gan Ford of Europe. Škiet, ka Bens lieliski saprotas ar M- Sport bosu Malkolmu Vilsonu, tāpēc Lazer papildlukturi tika aprobēti Ford WR programmā. Un, jā ar tiem braucis arī pats pasaules čempions no Igaunijas Ots Tanāks. Bet mēs neesam pasaules čempioni, bet gan ierindas braucēji ar tumšiem ceļiem un štruntīgām pamatgaismām. No piecām Lazer produktu sērijām vieglo automašīnu īpašniekiem der trīs. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.