TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Atjauninātā Ateca – iespējams, visu laiku labākais Seat (+VIDEO)

Šis ir Seat Ateca feislifta modelis, attiecīgi tā forma un izmēri palikuši nemainīgi. Varbūt priekša ir nedaudz garāka. Taču dizains ir pilnīgi cits un sajūtas tajā arī.

Priekšpuse ir pa vidu starp jauno Leon un lielo krosoveru Tarraco. Dārgākajās komplektācijās Full LED lukturi ir standartā gan priekšā, gan aizmugurē. Sportisks dizains joprojām ir Seat stūrakmens, tāpēc Ateca grūti iztēloties spaiņa pelēkā krāsā. Lai gan arī tā automašīna izskatās pievilcīgi.

Runājot par motoriem. Mazākais ir vienlitra turbo. Ar tādu diez vai gribēsiet braukt, un tādu arī var dabūt tikai pašai lētākajai versijai Reference. Pārējām Atecām ir vai nu 1,5 litru turbobenzīns ar 150 ZS. Foršs un moderns motors. Mums ir divlitru turbo ar 190 zirgiem. Var dabūt arī dīzeli – 2 litri, 150 zirgspēki. Visus motorus var dabūt ar DSG kārbu, lielākos – arī ar pilnpiedziņu. Jaudīgākais benzīna motors vispār dabonams tikai un vienīgi ar četriem velkošajiem riteņiem. Nospiežot gāzes pedāli, top skaidrs, kāpēc. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.