Kravas auto riepai jābūt drošai un izturīgai, uzrādot pēc iespējas lielākus nobraukumus (+VIDEO)

Specializētais riepu tirdzniecības uzņēmums Autoriepu Nams šoruden līdztekus plašajam riepu klāstam izceļ Turcijas riepu ražotāja Starmaxx kravas auto riepu piedāvājumu.

Zīmols vēl nav plaši pazīstams, tāpēc Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns sniedz tuvākus paskaidrojumus. “Starmaxx ir Turcijas lielākais riepu ražotājs. Šīm riepām ir izteikti laba kvalitāte par tādu pašu cenu kā konkurentiem. Protektora dziļums ir par puscentimetru dziļāks nekā konkurentiem. Platums ir par pusotru centimetru lielāks. Tas varētu palīdzēt riepai dzīvot ilgāk un uzrādīt lielākus nobraukumus.”

Starmaxx klāstā ir riepas smagā transporta stūrējošiem riteņiem, tostarp arī satiksmes autobusiem. Riepas uz aizmugurējās jeb velkošās ass vai asīm. Tāpat arī piekabes riepas, kas paredzēta gan vietējiem, gan tālsatiksmes pārvadājumiem.“Starmaxx klāstā ir arī raupjāki protektori, kas izstrādāti smagākos darbos iesaistītām kravas automašīnām. Tie pārsvarā ir betonvedēji, celtniecības tehnika, graudu mašīnas, visi, kas pārvietojas ārpus asfalta,” stāsta O. Krampāns. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.