Pa Jūrmalas šoseju satiksme atjaunota pa abām brauktuvēm

Šajās dienās pa Jūrmalas šoseju, kur turpinās plaši remontdarbi, satiksme ir atjaunota pa abām brauktuvēm, aģentūru LETA informēja “Latvijas valsts ceļi” (LVC).

Uz Jūrmalas šosejas būvdarbu gaita ir ļāvusi atcelt ievērojamu daļu no satiksmes ierobežojumiem, un satiksme ir atjaunota pa abām šosejas brauktuvēm. Jūrmalas virzienā ir viena paplatināta josla ar ātruma ierobežojumu 50 kilometri stundā (km/h). Savukārt Rīgas virzienā satiksme tiek organizēta pa trim joslām ar ātruma ierobežojumu 70 km/h. Uz šīs šosejas ir iespējami īslaicīgi lokāli satiksmes ierobežojumi.

Būvdarbi valsts ceļu tīklā patlaban notiek vairāk nekā 60 ceļu posmos. Uz Tallinas šosejas Saulkrastu apvedceļa ir trīs luksoforu posmi un divi citi ar priekšrocības ceļa zīmēm. Līdz pat nedēļas nogalei Rīgas virzienā satiksmei būs slēgta nobrauktuve uz autoceļu Saulkrasti- Sēja- Ragana un arī nobrauktuve no šī autoceļa Rīgas virzienā. Posms var prasīt pat stundu ceļā.

Uz Jelgavas šosejas posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Remonta posms prasa ceļā pavadīt pusstundu vai pat vairāk.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk luksoforu posmu – septiņi – ir uz autoceļa Pūri- Auce- Grīvaiši, savukārt garākais remontdarbu posms ir no Ventspils Kuldīgas virzienā ar pieciem luksoforu posmiem. Abu izbraukšanai var būt nepieciešama stunda.

Šajās dienās remontdarbus plānots sākt uz vairākiem reģionālajiem autoceļiem: uz autoceļa Madona- Varakļāni posmā no Madonas līdz pat tiltam pār Kuju, divos posmos uz autoceļa Valka- Vireši – no Gaujienas līdz Vidzemes šosejai un no krustojuma ar autoceļu Smiltene- Valka Gaujienas virzienā, uz autoceļa Ķekava- Skaistkalne Baldones novadā, uz autoceļa Jelgava- Tukums posmā no Slampes līdz Liepājas šosejai, kā arī uz autoceļa Tukums- Auce posmā no Vaskiem līdz pagriezienam uz Tumi.

Foto: Ekrānbilde no Google/maps

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.