Aprīlī plānotā autoizstāde Ķīpsalā nenotiks

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 pārceļ izstādes. Rudens projekti notiks kā plānots!

Ņemot vērā situāciju pasaulē, kas saistīta ar koronavīrusa COVID-19 pandēmiju, un 2020. gada 12. martā Latvijas Republikā izsludināto ārkārtas situāciju, Izstāžu centrā Ķīpsalā no 13. marta līdz 14. aprīlim izstādes nenotiks. Šajā laikā iepriekš plānotās izstādes tiks pārceltas. Savukārt BT 1 rudens izstādes notiks kā plānots!

“Starptautisko izstāžu rīkotājsabierība BT 1 savā 25 gadu pastāvēšanas vēsturē nav piedzīvojusi situāciju, kad nākas pārcelt tādu apjomu izstāžu. Bet mēs ļoti nopietni uztveram atbildību par darbinieku, izstāžu dalībnieku un apmeklētāju veselību un drošību, kā arī novērtējam partneru un klientu sapratni un atbalstu sarežģītajā situācijā. Esmu pārliecināts, ka visi kopā ar šo situāciju tiksim galā!”– tā Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle.

Būvniecības industrijas izstādi “Māja I 2020”, kas 12. martā veiksmīgi sākās Ķīpsalā, plānots turpināt uzreiz pēc ārkārtas stāvokļa atcelšanas valstī, orientējoši – aprīļa beigās. Lēmums par izstādi “Māja I 2020” turpināšanu tiks pieņemts, konsultējoties ar atbildīgajām valsts iestādēm atbilstoši norādījumiem.

Starptautiskā aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstāde “Outdoor Riga 2020” notiks maija beigās vai jūnija sākumā.

Starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde “Pet Expo 2020” ir pārcelta uz 13. un 14. jūniju, kad vienlaikus notiks arī plānotā Starptautiskā šķirnes suņu un kaķu izstāde “Latvijas uzvarētājs 2020”.

25 gadu jubilejas izstāde “Auto 2020” automīļus Ķīpsalā pulcēs rudenī.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.