Autovadītājs netic savām acīm – Circle K iepilda par 8 l vairāk gāzes nekā pieļauj bākas tilpums (+ FOTO)

Portāla iAuto redakcija saņēma epsta vēstuli, kurā rakstīts, ka autovadītājs uzpildot autogāzi CircleK Ogres DUS pamanījis, ka viņa mašīnas tvertnē pēc skaitītāja iepildīts ievērojami vairāk nekā spētu uzņemt pārbūvē iemontētā 32 litru tvertne. Lūk, viņa stāsts.

08.08.2019 no rīta iebraucu uzpildīt autogāzi Ogres DUS. Liels bija izbrīns, kad uzpildoties uz displeja litru daudzums sāka pārsniegt reālo bākas tilpumu, tādēļ turpināju uzpildīt līdz galam, lai redzētu, cik tad varēs uzpildīt! Tātad skaitītājs apstājās pie atzīmes 40,48 l.

Un te vajadzētu paskaidrot, ka manai automašīnai Chrysler Town Country 2001g ir uzstādīts 32 l balons, līdz ar to nav saprotams, kā varēja uzpildīt 8 liekus litrus pa virsu, ja praktiski vienmēr uzpildoties varu iepildīt 30 vai pat 31 litru tikai! Dus operātoram izteicu pretenziju un pieprasīju uzrādīt kalibrācijas sertifikātu, kuru diemžēl nevarēja uzrādīt! Piezvanīju arī uz atsauksmju telefona nr, kur pieņēma manu sūdzību arī telefoniski, bet nu jau ir pagājušas pāris dienas, bet tā arī nav ar mani sazinājušies, lai paskaidrotu radušos situāciju, tādēļ nolēmu sazināties ar Jums! Esmu uzņēmis gan foto, gan video no uzpildes brīža, kā arī esmu saglabājis čeku ar Nr 1314300.

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

iAuto šo ziņu papildinās arī Circle K skaidrojumu, kad to saņems!

 

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.