Jūrmalas plānotāji un ceļu remontētāji sāk laboties (+ FOTO)

Jūrmalas infrastruktūras plānotāji un ceļu remontētāji sāk laboties un ir ņēmuši vērā kritiku.

Jāatzīmē vairākas labas lietas!

23.07.2019. Dubultu prospekts, Jūrmala. Foto: iAuto.lv

Tas, ka nebija regulēta gājēju pāreja (ar luksoforu) uz Dubultu prospekta pie Kļavu ielas bija noziegums no ierēdņu puses, jo par šo neregulēto gājēju pāreju uz divu joslu (vienā virzienā) ceļa devās daudz sākumskolas skolnieki no autobusa pieturas uz savu mācības iestādi. Tagad satiksmi regulēs luksofori, turklāt sarkanā gaisma ieslēgsies tikai ar pogu (vismaz pagaidām tā izskatās).

23.07.2019. Dubultu prospekts, Jūrmala. Foto: iAuto.lv

Lai būtu mazāk bīstamu situāciju Dubultu prospekta krustojumos ar Kļavu un Ceriņu ielām, būvnieki aizklājuši gājēju pārejas ceļazīmes, lai nerastos pārpratumi un visiem būtu skaidrs, ka šobrīd te gājēju pārejas vēl nav. Iepriekš iAuto norādīja uz nepilnībām atstājot, piemēram, tikai vienu ceļa zīmi, šeit >>>.

23.07.2019. Dubultu prospekts, Jūrmala. Foto: iAuto.lv

Labi ir arī tas, ka autostāvvietas uz Dubultu prospekta ir ieplānotas tādās kā kabatiņās līdzīgi kā Rīgā. Turklāt tas nodrošina drošāku pieeju gājēju pārejai un veido fizisku šķērsli, kas izslēdz auto novietošanu pirms gājēju pārejas aizsedzot skatu un pārkāpjot 5m aizlieguma zonu.

Jā, tie ir pozitīvi soļi. Taču tieši šobrīd Jūrmalā ir daudz citu smagu pārkāpumu no infrasturktūras plānotājiem un remontētājiem, kuri tieši šobrīd ir redzami Jūrmalas pilsētā. Turpinājums sekos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.