Latvijā jau pieejams jaunais Toyota Camry (+ FOTO)

WESS Motors autosalonos Mārupē un Berģos pieejams jaunākais Toyota inženieru veikums, ilgi gaidītā leģendārā Toyota Camry, kas Eiropas tirgū atgriežas pēc 14 gadu pārtraukuma.

Toyota Camry atgriežoties nomainīs autovadītāju iemīļoto Toyota Avensis, piedāvājot arvien lielāku braukšanas komfortu, inovāciju risinājumus un elegantu dizainu. Jau no šodienas WESS Motors autosalonos var apskatīt un pasūtīt jauno Toyota Camry, kā arī pieteikties izmēģinājuma braucieniem.

Aleksejs Radionovs, WESS Motors Toyota izpilddirektors: “Mums bija izdevība pašiem pirmajiem Latvijā, šī gada auto izstādē, iepazīstināt visus interesentus ar jauno Toyota Camry, kur saņēmām ļoti daudz pozitīvu atsauksmju un augstu novērtējumu gan par auto dizainu, gan salona komfortu un piedāvāto auto komplektāciju. Toyota Camry ir iecienīts un viens no veiksmīgākajiem lielizmēra sedana klases auto modeļiem pasaulē. Latvijā un citviet Eiropā jaunais Camry aizstās Toyota Avensis, nodrošinot pavisam jaunu braukšanas pieredzi un komfortu.”

Jaunākās paaudzes Toyota Camry izmantots Toyota jaunās globālās arhitektūras (TNGA) dizains un tehnoloģiskā filozofija. TNGA ideja ir piešķirt vienlīdz augstu prioritāti gan autoentuziastu iecienītajām braukšanas komforta īpašībām un pievilcīgajam stilam, gan  izcilai montāžas kvalitātei, ārkārtīgi efektīvai komplektācijai un inovatīvām, lietotājam draudzīgām tehnoloģijām.

Jaunais Toyota Camry apvieno stilīgu dizainu un izcilu komforta līmeni ar augstu efektivitāti, pateicoties jaunākās paaudzes pašuzlādes hibrīda piedziņai, kas apvieno degvielas efektivitāti, zemu izmešu līmeni un klusu darbību ar vēl vairāk jaudas un lieliskāku reakciju. Jaunais Toyota Camry ir pieejams arī kā pašuzlādes hibrīda automobilis, kļūstot par astoto izvēles iespēju Toyota Eiropā pieejamo hibrīda modeļu klāstā.

Pilnīgi jaunais Toyota Camry ir astotā paaudze modelim, kas kopš tā debijas 1982. gadā ir saņēmis neskaitāmas godalgas un apbalvojumus. Vairāk nekā 100 pasaules valstīs kopējais Toyota Camry pārdošanas apjoms ir vairāk nekā 19 miljoni eksemplāru. Gada pārdošanas apjomam pārsniedzot 700 000 eksemplāru, Toyota Camry ir pasaulē labāk pārdotais D/E segmenta sedans.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.