Kā VID izturas pret latviešu uzņēmējiem, jo uzskata, ka BMW maksā dārgāk ( + VIDEO)

Vai VID atkal mēģina aizbiedēt nodokļu maksātājus no Latvijas, kā tas bija ar ss.lv?

Bērza saplākšņu ražotājs SIA “Stiga RM” pagājušajā gadā strādājusi ar 24,178 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt uzņēmuma peļņa sasniedza 1,905 miljonus eiro, liecina informācija “Firmas.lv”

Stiga RM” uzņēmums ar lieliem un labiem finansiāliem rādītājiem, tiek vienkārši apdrodēts no VID puses. Pretenziju pamatā ap 60 000 EUR vērts auto. Vairāk video:

Kompānijas vadība informē, ka sākot no šī gada koncentrējoties uz bērza saplākšņa ražošanu, kā arī mežu apsaimniekošanu un mežistrādi.

Informācija “Firmas.lv” liecina, ka finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.decembra līdz 2017.gada 30.novembrim, “Stiga RM” strādāja ar 16,549 miljonu eiro apgrozījumu un 836 642 eiro peļņu. Savukārt 2017.gada decembrī uzņēmuma apgrozījums bija 1,345 miljoni eiro, bet peļņa – 180 871 eiro.

Stiga RM” reģistrēta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,921 miljons eiro, un tas pieder Andrim Ramoliņam. Informācija kompānijas mājaslapā liecina, ka “Stiga RM” savos meža īpašumos vairāk kā 5500 hektāru platībā veic pilnu meža apsaimniekošanas ciklu, balstoties uz ilgtspējīgas mežu apsaimniekošanas principiem.

Atgādinām, ka pirms pāris gadiem VID neiepatikās, ka cits uzņēmums, kurš pārvalda sludinājumu portālu ss.lv neatdod tā lietošanā visu, jā visu ss.lv datu bāzi. Rezultātā ss.lv portāls tika pārcelts uz Luksemburgu un turpina strādāt ar ss.com domeinu, kas vairs nav pakļauts Latvijas jurisdikcijai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.