Rīgā uzliesmo “takšu kari” (+ VIDEO)

Jau vairākkārt vēstīts par saspīlētām situācijām, ko izraisa taksometru vadītāju cīņa par klientiem pie Rīgas lidostas. Konfliktam ejot plašumā, taksisti savus rēķinus kārto ne tikai lidostas priekšā, bet arī citur pilsētā. Naktī uz ceturtdienu divas automašīnas degušas Ķengaragā. Taču “takšu karos” cieš arī pilnīgi neiesaistīti cilvēki.

Policija sākusi izmeklēšanu par taksometra sadegšanu Ķengaragā
 

Valsts policija (VP) sākusi izmeklēšanu par taksometra sadegšanu Rīgā, Ķengaragā, taču patlaban nav zināms vai notikušais varētu būt saistīts ar konfliktu taksometru pakalpojumu nozarē.

VP preses pārstāve Gita Gžibovska aģentūrai LETA teica, ka pagājušā naktī saņemts izsaukums uz Lokomotīves ielu, kur aizdegušies divi auto, tostarp, viens taksometrs. Atbraukušie ugunsdzēsēji ugunsgrēku lokalizēja.

VP nekonkretizēja vai notikušais varētu būt saistīts ar konfliktu taksometru pakalpojuma nozarē, taču norāda, ka izmeklēšanā tiek izskatītas vairākas versijas. Notikušais var būt saistīts ar huligānismu, personu savstarpēju konfliktu vai automašīnas tehniskām problēmām.

Jau ziņots, ka pēdējos gados Rīgā ik pa laikam reģistrēti dažādi ar taksometru pakalpojumiem saistīti konflikti. Vairākos gadījumos notikusi taksometru bojāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.