Solīts makā nekrīt – iAuto.lv pārliecinās, ka lidostas celiņu izskats mainījies maz (+ FOTO)

Pēc tam, kad iAuto.lv vērsa uzmanību uz lidostas stāvvietas tuvumā esošo celiņu un zaļās zonas izskatu, 24.aprīlī tika saņemta VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga” komunikācijas vienības vadītājas Lauras Karnītes atbilde un solījums nekārtības novērst.

L.Karnīte rakstīja sekojošo: “Zaļās zonas  bojājumi radās ziemā, jo uzņēmums, ar ko lidostai “Rīga” ir noslēgts līgums par sniega uzkopšanu, sākotnēji lietoja neatbilstoša platuma tehniku. Lidosta jau ziemā vērsās ar pretenziju pret uzņēmumu, pieprasot lietot atbilstoša platuma tehniku, kā arī sabojāto zaļo zonu sakārtot. Šobrīd uzkopšanai tiek lietota atbilstoša tehnika, savukārt zālājs tiks sakārtots līdz maija otrās nedēļas beigām.”

Jūnija sākumā iAuto.lv ieradās lidostā, lai pārliecinātos par solījumu izpildi, taču nācās konstatēt, ka aina mainījusies maz. Zaļā zona pie stāvvietas joprojām izskatās nepievilcīgi, ko daļēji var skaidrot ar uznākušo sausumu, taču tikai daļēji – attēlos labi redzams, ka zālāju uzturētāji augu sēklas tikai izkaisījuši, bet zemē nav ierušinājuši, par laistīšanu pat nerunājot.   

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.