Lexus Riga Airport pieejams ekskluzīvais Lexus LS modelis (+ FOTO)

No šodienas WESS Auto Grupas autosalonā Lexus Riga Airport ir pieejams jaunākais Lexus auto modelis – piektās paaudzes luksusa klases sedans – Lexus LS, kas jau saņēmis starptautisku auto ekspertu atzinību par to tehnoloģiskajām inovācijām un drosmīgo dizainu.

Artjoms Jerņevs, Lexus Riga Airport izpilddirektors: “Lexus LS ir jaunākais Lexus modelis, kas piedāvā izcilu vadāmību, izveidcību un aizraujošu veiktspēju, apvienojot izcilu komfortu un greznību. Lexus Riga Airport piedāvā iespēju ikvienam interesentam iepazīties ar jaunāko Lexus inženieru veikumu, par ko saņemti starptautisku ekspertu atzinumi visā pasaulē. Arī Latvijā šis jaunais Lexus modelis jau ir novērtēts un to iegādājušis trīs musu klienti, pēc auto pirmirādīšanas šī gada vasarā, kas norisinājās pie mums Lexus Riga Airport .”

Jaunais Lexus LS flagmaņa sedans apvieno drosmīgu dizainu, aizraujošu veiktspēju un izsmalcinātu pievilcību. Lexus LS sedana labākās īpašības ar zemu, kupejai līdzīgu profilu, perfekti pozicionē LS divos augošos – sedanu un kupeju – segmentos. Jaunā Lexus LS salons un eksterjers atspoguļo unikālo un spēcīgo japāņu identitāti un pieeju greznībai. Ikviena Lexus LS sedanu paaudze līdz pat šim modelim ir uzlabojusi automobiļa greznību, meistarību, veiktspēju un drošību, bet pats jaunākais modelis iepazīstina arī ar daudz emocionālāku dizainu un vēl aizraujošāku veiktspēju uz ceļa.

Lexus LS ir aprīkots arī ar nākamās paaudzes Lexus Safety System + . Sistēmas modernās tehnoloģijas tagad ietver pasaulē pirmo gājēju noteikšanas funkciju ar aktīvo stūrēšanu.

Lexus zīmols ir līderis inovāciju jomā, kas nemitīgi iegulda auto tehnoloģiju pilnveidošanā, lai Lexus zīmola auto padarītu komfortablākus, lietošanai ērtākus, ekonomiski izdevīgākus un apkārtējai videi draudzīgākus.

Lexus Riga Airport ir WESS Auto Grupas autosalons, kas ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā un darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. Autorizētais Toyota un Lexus dīleris, kā arī autorizētais BMW un Honda serviss. WESS ir pirmais Latvijā autorizētais Lexus dīleris (kopš 2001. gada). Lexus Riga Airport autosalons tika izveidots 2007. gadā un bija pirmais ekskluzīvais Lexus autosalons Ziemeļeiropā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.