Krievu “zelta jaunatne” izraisa briesmīgu avāriju Maskavā (+ video; foto)

Krievu mediji vēsta par masveida avāriju uz Volokalamskas šosejas Maskavā, ko izraisījis kāds “zelta jaunatnei” piederošs vīrietis, kad viņa vadītais “Mercedes” ar ātrumu 160 km/h taranējis kādu citu automobili.

Avārijas liecinieki pastāstījuši, ka “Mercedes S500 Coupe” (cena Vācijā – no 100 000 eiro uz augšu) pilnā ātrumā iebraucis pretējā joslā un aizķēris citu automobili, kas, savukārt uztriecies diviem mikroautobusiem. Trieciens bijis tik spēcīgs, ka “Mercedes” izrauts motors, kas aizlidojis vairākus desmitus metru no mašīnas. Avārijas izraisītājs izkāpis no degošā spēkrata un meties bēgt. Viņam neviens nepievērsis uzmanību, jo cilvēki steigušies palīgā cietušajiem.

Avārijā cietis 44 gadus vecais “Fiat” vadītājs un divi viņa pasažieri, kā arī “Mercedes” autobusa pasažieris. Visi nogādāti slimnīcā ar dažādām traumām.

Diezgan ātri noskaidrots, ka avārijas izraisītājs ir Andrejs Smirnovs – kāda turīga biznesmeņa dēls un tā dēvētās “mažoru” jeb “zelta jaunatnes” pārstāvis. Andreja lappusīte tīmeklī apliecinot, ka viņa dzīvē nekā netrūkst un garāžā atrodas ne viens vien luksusa automobilis.

Kā apliecina drošības dienests, savā dzīvoklī – elitārā daudzstāvu jaunceltnē Maskavas centrā, viņš pēdējās diennakts laikā neesot parādījies, tādēļ policija uzsākusi jaunieša meklēšanu. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.