Ventspilnieces ārzemēs pirktās automašīnas degvielas tvertnē uziet slēpni ar narkotikām

Ventspilī kādas ārzemēs pirktas automašīnas degvielas tvertnē uziets slēpnis ar narkotiskām vielām, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Aizvadītās nedēļas nogalē kāda sieviete vienā no Ventspils autoservisiem nogādājusi automašīnu “Mazda”, jo bija radušās problēmas ar automašīnas degvielas tvertni. Autoservisā konstatēts, ka degvielas tvertnē ir izveidots slēpnis, kurā atradās deviņi iepakojumi ar tobrīd nezināmas izcelsmes vielu.

Pārliecintoies par to, ka viela nav spādzienbīstama, iepakojumi tika izņemti un nosūtīti ekspertīzei. Saņemot ekspertīzes slēdzienu, konstatēts, ka izņemtās sapresētās vielas kopējais svars bez iepakojuma ir 3,7 kilogrami, kas satur 407,4 gramus metamfetamīna.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kriminālprocesā noskaidrots, ka sieviete automašīnu iegādājusies ārzemēs. Līdzko pamanījusi, ka no degvielas tvertnes pil ārā benzīns, viņa aizvedusi automašīnu uz autoservisu, kur, noņemot bāku, konstatēts slēpnis ar iepakojumiem. Sieviete nekavējoties izsaukusi policijas darbiniekus.

Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Foto: Ekrānšāviņš no vp.gov.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.