Dārziņos vilciens uz sliedēm atstātu automašīnu iestumj citā vilcienā

Otrdienas vakarā Dārziņos kravas vilciens taranēja uz sliedēm atstātu vieglo automašīnu un pēc sadursmes iestūma to pretējā virzienā braucošā pasažieru vilcienā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja AS “Pasažieru vilciens” Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Egons Ālers, pēc negadījuma notikuma vietā ilgāku laiku bija slēgta dzelzceļa satiksme, tāpēc pasažierus no avārijā iesaistītā vilciena Rīga-Krustpils tālāk nācās vest ar autobusiem.

VAS “Latvijas Dzelzceļš” Sabiedrisko un korporatīvo attiecību daļas mediju attiecību vadītājs un preses sekretārs Māris Ozols pastāstīja, ka negadījums noticis Dārziņu stacijas teritorijā. Automašīna kāds pagaidām nezināmu iemeslu dēļ uzbraucis un atstājis stāvam uz abu virzienu sliedēm.

Kravas vilciens spēkratu pastūmis zem pretējā virzienā braucošā pasažieru vilciena bufera.

Sadursmes brīdī cilvēki automašīnā nav bijuši, informēja Ozols. To apstiprināja arī Neatliekamā medicīniskā palīdzība un Valsts policija.

Negadījuma aculiecinieks Edgars, kurš sadursmes brīdī brauca pasažieru vilcienā, aģentūrai LETA pastāstīja, ka avārijā iesaistītā vieglā automašīna bijusi ar Krievijas reģistrācijas numurzīmēm.

Notikušā apstākļus izmeklē Valsts policija.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.