Pēc trīs auto avārijas pieci cilvēki nonāk slimnīcā, tostarp divgadīgs bērns

Vakar uz Rīgas HES-Jaunjelgavas autoceļa noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā sadūrušās trīs automašīnas, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti pieci cilvēki, tostarp divgadīgs zēns.

Negadījums notika pēcpusdienā, kad 81 gadu vecs vīrietis, vadot automašīnu “VW Passat”, sadūrās ar pretim braucošo automašīnu “Honda”, kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, kā arī automašīnu “Opel”, kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta “VW Passat” vadītājs, “Hondas” pasažieres – 58 gadus un 36 gadus vecas sievietes, kā arī “Opel” pasažieri – 11 gadīgs zēns un divgadīgs zēns.

Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Slimnīcā vakar nonāca arī kāds automašīnas pasažieris, kad auto iegāzies grāvī. Negadījums notiks vakar Vecumnieku novadā, Skaistkalnes pagastā uz autoceļa Bārbele-Skaistkalne, kad 1983.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Audi A4” nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažieris, 1986.gadā dzimis vīrietis.

Vakar valstī reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījumi. Viens cilvēks gājis bojā, cietuši 16 cilvēki. Sastādīti 694 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 203 par ātruma pārsniegšanu un 14 par automašīnas vadīšanu alkoholisko vai narkotisko vielu ietekmē.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.